1-Antipasti
- Klein broodje uit oven met prosciutto, gedroogde tomaat en uiencreme
- Kleine carpaccio met straciatella en olijfolie
- Salade caprese, evt met burrata
- Kleine carpaccio met pesto, rucola en truffelmayo
- Portobello gorgonzola
- Ricotta fritto
- Caprese perzik
- Meloen met ham
- Ham met burrata en evt tomaat en balsamico
- Bruscetta met gerookte ham en olijfolie
- Druiven venkelspiesjes
- Cupjes van koek/deeg met geitenkaascreme gevuld en een oven gedroogd cherrytomaatje
- Zalmbonbon met avocado en appel
- Focaccia, rode pesto/tapenade tomaat, burrata, rauwe ham
- Caprese met burrata, geraspte bevroren tomaat, pistache en olijfolie
- Melanzane alla parmigiana
- Rosbief 'wokkel' met burrata en pistache
- focaccia
2-Primi
- Pasta carbonara
- Ravioli met ricotta met pesto van pistache en citroen en krokante guanciale erop
- Gnocchi met gorgonzolasaus
- Pasta al limone
- Zalm ravioli met citroenpesto
- Risotto met basilicum en citroen en gegrilde groene asperges
- Girasoli ricotta citroen pesto en warmgerookte zalm
3-secundi
- Stukje goed vlees van Mabroek, gelakte wortel met honing en balsamico
- Tonijnsteak
- Zalm
- Hertenrugfilet/hertenbiefstuk met rode portsaus
4-dolci
- Meringue gevuld met ijs en slagroom en passievrucht/mango saus
- Tiramisu
- Marscarpone/bastogne/lemoncurd toetje
- Ijs met slagroom, amaretto en amaretti koekjes
- Ijs met creme de limoncello
- Sgroppino
- Affogato