Pasta met zalm

Nog geen tags

1. ingredienten

Naar een receptje van Netty

4 personen

  • 400 gr pasta
  • 200 gr gerookte zalm
  • 1 a 2 courgettes
  • half schaaltje spinazie a la crème uit de vriezer
  • parmezaanse kaas
  • 1 bakje kruiden roomkaas
  • handje cherry tomaatjes
  • evt scheutje witte wijn

2. benodigdheden

3. bereiding

  1. Kook de pasta.
  2. Snijd ondertussen de courgette en bak deze op in de pan met wat peper en zout (niet te veel zout).
  3. Voeg de spinazie toe aan de courgette.
  4. Voeg de zalm en het bakje kruiden roomkaas toe.
  5. Voeg de cherry tomaatjes toe (in halfjes gesneden).
  6. Bestrooi voor serveren met Parmezaanse kaas.

4. notities

-Voeg wat geroosterde pijnboompitten toe

-Zorg voor iets meer saus door wat kookroom toe te voegen

-Zorg voor iets meer saus én smaak door wat droge witte wijn met 1 a 2 el maizena toe te voegen en even in te laten koken.

5. tags

Koken, pasta, zalm, hoofdgerecht, vis, Italiaans, primi