Brood met serrano en aioli

Nog geen tags

1. ingredienten

Gebasseerd op een broodje vooraf gegeten bij Pavarotti's Leiden

  • Focaccia of Turks brood (liefst beetje plat en breed)
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Serranoham
  • Aioli
  • Truffeltappenade
  • Parmezaan
  • Rucola

2. benodigdheden

  • Kwastje voor bestrijken
  • Borrelplank

3. bereiding

  1. Bestrijk het brood met olijfolie.
  2. Bestrooi met peper en zout.
  3. Bak af in de oven.
  4. Snijd het brood in ruitjes, maar laat het tegen elkaar gepuzzeld aanliggen, zoals het hoort.
  5. Garneer het brood met serranoham, rucola en parmezaan.
  6. Serveer met een bakje aioli en een bakje truffeltappenade.

4. notities

truffeltappenade hebben ze Albert Heijn

5. tags

Italiaans, antipasti, borrelhapje, voorgerecht