Bladerdeegcupjes met geitenkaas

Nog geen tags

1. ingredienten

Gebasseerd op een gerechtje bij Vecchia Monte, Pedaso

  • bladerdeegcupjes (klein)
  • geitenkaas
  • creme fraiche
  • oregano
  • peper en zout
  • honing
  • olijfolie
  • cherrytomaatjes gehalverd (1pp)

2. benodigdheden

  • spuitzakken

3. bereiding

  1. verwarm de oven voor op zo'n 220 gr, evt grillstand
  2. geitenkaas met creme fraiche, oregano, honing, peper en zout mengen
  3. geitenkaasmengels in een spuitzak doen (niet in de koelkast leggen, dan is het te hard om te spuiten)
  4. halve cherrytomaatjes in een ovenschaal leggen
  5. doe olijfolie, peper, zout, oregano en honing over de tomaatjes
  6. doe de ovenschaal in de oven tot de tomaatjes er een beetje gegrilld uitzien
  7. evt kun je de bladerdeegcupjes ook kort in de oven doen zodat ze goed knapperig zijn
  8. vul de bladerdeegcupjes met de geitenkaascrème en doe er een tomaatje bovenop

4. notities

evt serveren met een blaadje veldsla

5. tags

Italiaans, geitenkaas, antipasti, borrelhapje, voorgerecht, vega