1. ingredienten
Gebasseerd op een gerechtje bij Vecchia Monte, Pedaso
- bladerdeegcupjes (klein)
- geitenkaas
- creme fraiche
- oregano
- peper en zout
- honing
- olijfolie
- cherrytomaatjes gehalverd (1pp)
2. benodigdheden
- spuitzakken
3. bereiding
- verwarm de oven voor op zo'n 220 gr, evt grillstand
- geitenkaas met creme fraiche, oregano, honing, peper en zout mengen
- geitenkaasmengels in een spuitzak doen (niet in de koelkast leggen, dan is het te hard om te spuiten)
- halve cherrytomaatjes in een ovenschaal leggen
- doe olijfolie, peper, zout, oregano en honing over de tomaatjes
- doe de ovenschaal in de oven tot de tomaatjes er een beetje gegrilld uitzien
- evt kun je de bladerdeegcupjes ook kort in de oven doen zodat ze goed knapperig zijn
- vul de bladerdeegcupjes met de geitenkaascrème en doe er een tomaatje bovenop
4. notities
evt serveren met een blaadje veldsla