1. ingredienten
Receptje van Huize Grandioosch
- gnocchi (vers)
- chorizo
- courgette
- paprika
- ui
- knoflook
- tomatenblokjes
- mozzarella
- balsamicoazijn
- klein blikje tomatenpurree
- verse basilicum
2. Benodigdheden
3. bereiding
- Snijd de chorizo in blokjes en bak op in een koekenpan.
- Haal de chorizo uit de pan en bak in het chorizovet de gnocchi gaar en goudbruin. (Duurt lang).
- Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de paprika en courgette.
- Fruit in een wokpan de ui en knoflook en bak de tomatenpurree even mee.
- Voeg de courgette en paprika toe aan de ui en knoflook.
- Voeg de tomatenblokjes toe.
- Voeg een scheut balsamico azijn toe.
- Laat even pruttelen.
- Verkruimel de mozzarella bovenop in de pan.
- Schep op de borden wat gnocchi en de saus en garneer met verse basilicum.
4. notities
Bij gedroogde gnocchi: eerst beetje koken voor je het opbakt in de pan.
5. tags
Italiaans, hoofdgerecht, primi, gnocchi, chorizo, diner