Naanbrood

Nog geen tags

1. Ingrediënten

Voor 2 naanbroden

  • 200 ml yoghurt of kwark
  • 270gr bloem
  • half zakje zelfrijzend bakmeel
  • snuf zout
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl honing
  • 1 el kruiden naar smaak (bijv. Italiaanse kruiden, peterselie oid, stem af op het gerecht waarbij je het wil gebruiken)

2. Benodigdheden

  • Deegroller
  • Koekenpan

3. bereiding

  1. Mix alle ingrediënten door elkaar.
  2. Verhit een koekenpan met olijfolie
  3. Deel het deeg door 2 en rol beiden plat met een deegroller
  4. Verhit een koekenpan met olijfolie.
  5. Bak de broden in de koekenpan tot ze goudbruin zijn aan beide zijden.

4. notities

Rol de naanbroden echt goed plat.

5. Tags

Bakken, brood, borrelhapje, hartig, vega