1. ingredienten
- 100 gr boter
- 250 gr witte chocolade, grof gehakt
- 2 eieren
- 125 gr lichtbruine basterdsuiker
- 1 tl vanille-extract
- ¼ tl zout
- 135 gr bloem
- 1 tl bakpoeder
- 80 gr pecannoten
- 1 el kaneel
2. benodigdheden
- brownievorm
3. bereiding
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Vet de brownievorm in en bekleed evt met bakpaier
- Smelt de boter en 150 gr van de chocolade in een pan.
- Meng de eieren, basterdsuiker, vanille extract en zout in een beslagkom en mix dit kort door.
- Meng de inhoud van het pannetje langzaam en al mixend door de inhoud van de beslagkom.
- Voeg ook de bloem en het bakpoeder toe.
- Voeg als alles gemixt is ook de pecannoten en de overgebleven witte chocolade in stukjes gehakt toe.
- Doe het blondiebeslag in de bakvorm.
- Verspreid de kaneel bovenop het beslag en roer dit met een theelepeltje of sateprikker een beetje door de bovenste laag van het beslag (zodat het niet verbrand).
- Bak de blondie 30-35 minuten tot deze mooi goudbruin is. En laat deze vervolgens afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.
4. notities
5. tags
Bakken, brownie, witte chocolade, zoet, high tea