1. ingredienten
Eigen recept
Voor 2 personen (als hoofdgerecht)
- 1 pompoen
- 1 grote courgette
- olijfolie
- Knoflook
- Geitenkaas
- Pecannoten
- Italiaanse kruiden
- Gemalen kruidnagel
- Peper en zout
- Griekse yoghurt
2. benodigdheden
ovenschaal
3. bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snij de courgette en pompoen in blokjes
- Hak de knoflook fijn
- Doe alle gesneden ingrediënten op een bakblik
- Meng met olijfolie, peper en zout en Italiaanse kruiden
- Zet het bakblik in de over voor ongeveer 25 minuten.
- Strooi pecan noten over de groenten
- Kruimel de geitenkaas eroverheen
- Zet het bakblik voor 15 minuten in de oven op grillstand.
- Maak het sausje door de Griekse yoghurt, kruidnagel en peper en zout naar smaak te mengen.
4. notities
ook als voorgerecht te gebruiken
5. tags
Koken, pompoen, oven, voorgerecht, hoofdgerecht, vega, gezond