Druivenspiesje met venkelzaad

Nog geen tags

1. Ingredienten

Receptje van Marijke

  • Rode druiven
  • Witte wijnazijn
  • Olijfolie
  • Knoflook
  • Suiker
  • Venkelzaad
  • Peper en zout
  • Burata (mini)
  • Basilicum

2. Benodigdheden

  • mooie cocktailprikkers
  • grillpan

3. bereiding

  1. Maak de marinade met de witte wijnazijn, olijfolie, knoflook, suiker en het venkelzaad. En marineer de druiven.
  2. Rijg de druiven op spiesjes.
  3. Grill de druiven of druivenspiesjes in een grillpan.
  4. Leg de spiesjes in een bakje of op een plank en leg er een klein bolletje burrata bij om in te dippen. Evt met lepeltje.

4. Notities

Grill de druiven van tevoren. Ze zijn zowel koud als warm te serveren. Eventueel kun je ze ook in de oven even opwarmen als ze al gegrilld zijn.

5. tags

Italiaans, druiven, borrelhapje, hartig, vega