1. ingredienten
2 personen
- 150 gr pasta + 2 tl pesto (minder als je dit niet als avondeten eet)
- 100 a 150 gr Gemengde sla/ sla met rucola
- 1 bol mozzarella
- 2 tomaten
- Pijnboompitjes
- Griekse yoghurt
- Knoflookpoeder
- 1 gekookte eieren
- parmezaan
- citroen
- Peper
- Zout
- Italiaanse kruiden
2. benodigdheden
3. bereiding
- Kook de pasta en meng er per persoon een tl pesto doorheen. (De pasta is fijne vulling als je de salade als avondeten eet. Je kunt ook minder of geen pasta doen.
- Doe de sla in een kom (bovenop de pasta)
- Doe de tomaat en mozzarella er gesneden doorheen
- Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan en strooi ze over de salade
- Maak een dressing van Griekse yoghurt, een beetje knoflookpoeder, peper, zout en Italiaanse kruiden. Voeg ook een beetje citroensap toe.
- Top af met een beetje parmezaan en het eitje.
4. notities
Vervang de yoghurtsaus door crème de balsamico
5. tags
Koken. salade, Italiaans, hoofdgerecht