1. ingredienten
Naar een receptje van Pien
- bresaola gesneden
- perzik
- basilicumolie (zie recept)
- pecorino
- peper
- zout
2. benodigdheden
- grillpan
3. bereiding
- Leg de bresaola op de borden.
- Grill een halve perzik in de grillpan.
- Rasp de pecorino over de bresaola.
- Doe de basilicumolie op de bresaola.
- Doe peper en zout op de carpaccio.
- Doe de perzik op de carpaccio.
4. notities
- Originele recept: inc gefrituurde kappertjes. Eerste keer zonder gemaakt, dan mis je iets knapperigs. Evt Geroosterd amandelschaafsel (of fijngehakte amandel) of geroosterde pecannoten?
- Eerste keer verse nectarine gebruikt. Was veel te zuur, smaak was wel lekker. (Buiten het seizoen gekocht). Dus: rijpe perzik in het seizoen kopen of anders uit blik.
5. tags
antipasti, voorgerecht, carpaccio, Italiaans