Carpaccio van bresaola en perzik

Nog geen tags

1. ingredienten

Naar een receptje van Pien

  • bresaola gesneden
  • perzik
  • basilicumolie (zie recept)
  • pecorino
  • peper
  • zout

2. benodigdheden

  • grillpan

3. bereiding

  1. Leg de bresaola op de borden.
  2. Grill een halve perzik in de grillpan.
  3. Rasp de pecorino over de bresaola.
  4. Doe de basilicumolie op de bresaola.
  5. Doe peper en zout op de carpaccio.
  6. Doe de perzik op de carpaccio.

4. notities

  • Originele recept: inc gefrituurde kappertjes. Eerste keer zonder gemaakt, dan mis je iets knapperigs. Evt Geroosterd amandelschaafsel (of fijngehakte amandel) of geroosterde pecannoten?
  • Eerste keer verse nectarine gebruikt. Was veel te zuur, smaak was wel lekker. (Buiten het seizoen gekocht). Dus: rijpe perzik in het seizoen kopen of anders uit blik.

5. tags

antipasti, voorgerecht, carpaccio, Italiaans