1. ingredienten
- Mezzelune parmezaan/serrano van de Jumbo
- Verse pesto
- Pijnboompitjes
- Tomaat
- Burrata
- Basilicum
- Peper en zout
- Extra vierge olijfolie
- Parmezaan
3. bereiding
- Rooster de pijnboompitjes
- Kook de ravioli
- Snijd ondertussen de tomaten
- Verdeel te tomaatjes over de borden. Leg aan de zijkant van het bord.
- Doe peper, zout en extra vierge olijfolie over de tomaatjes.
- Doe verse basilicum over de tomaatjes
- Doe wat burrata op de tomaatjes
- Doe peper, zou, extra vierge olijfolie en een klein schepje pesto op de burrata.
- Giet de ravioli af
- Verdeel de ravioli over de borden en doe er wat pesto en parmezaan op. Doe ook wat peper en zout en extra vierge olijfolie over de pasta.
- Verdeel rucola en geroosterde pijnboompitten over de borden.