Pasta pesto deluxe

Nog geen tags

1. ingredienten

  • Mezzelune parmezaan/serrano van de Jumbo
  • Verse pesto
  • Pijnboompitjes
  • Tomaat
  • Burrata
  • Basilicum
  • Peper en zout
  • Extra vierge olijfolie
  • Parmezaan

2. benodigdheden

3. bereiding

  1. Rooster de pijnboompitjes
  2. Kook de ravioli
  3. Snijd ondertussen de tomaten
  4. Verdeel te tomaatjes over de borden. Leg aan de zijkant van het bord.
  5. Doe peper, zout en extra vierge olijfolie over de tomaatjes.
  6. Doe verse basilicum over de tomaatjes
  7. Doe wat burrata op de tomaatjes
  8. Doe peper, zou, extra vierge olijfolie en een klein schepje pesto op de burrata.
  9. Giet de ravioli af
  10. Verdeel de ravioli over de borden en doe er wat pesto en parmezaan op. Doe ook wat peper en zout en extra vierge olijfolie over de pasta.
  11. Verdeel rucola en geroosterde pijnboompitten over de borden.